Connect with us

Leipe Dump Ouwe

Man faked eigen moord nadat vrouw huurmoordenaar inhuurt

Geen categorie

Man faked eigen moord nadat vrouw huurmoordenaar inhuurt

Een man die erachter kwam dat zijn eigen vrouw een huurmoordenaar had ingehuurd om hem te vermoorden heeft in samwerking met de politie zijn eigen moord in scene gezet.

De man die als boxcoach in Texas werkt kwam erachter dat zijn vrouw hem wilde laten vermoorden toen een van zijn studenten hem vertelde dat zijn vrouw hem voor de moord had benaderd. In samenwerking met de FBI werd een undercoveragent als huurmoordenaar ingezet en de moord op de 50-jarige Ramon Sosa in scene gezet.

De FBI reed samen met Sosa naar een afgelegen plek in de woestijn. Daar moest hij in een kuil dat als graf diende gaan liggen en doen alsof hij dood was. Met makeup werd er een kogelgat bij zijn slaap en bloed aangebracht. Vervolgens werd er een foto van genomen als bewijs voor zijn vrouw die de opdracht had gegeven.

Toen zijn vrouw de foto zag die die undercoveragent liet zien moest ze lachen. Ze had 1.700 euro betaald voor de moord. De vrouw bekende schuld en werd door de rechter tot 20 jaar celstraf veroordeeld. Bekijk de foto’s hier.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Geen categorie

To Top