Connect with us

Leipe Dump Ouwe

Koppel besteld plastic bakjes online, krijgen 30 kilo wiet

Geen categorie

Koppel besteld plastic bakjes online, krijgen 30 kilo wiet

en Amerikaans koppel dat via Amazon platic bakjes had gekocht kregen de plastic bakjes gevuld met in totaal 30 kilo aan wiet.

Het koppel had direct door dat er iets niet klopte toen ze het pakketje aannamen omdat het pakktje veel te zwaar voelde voor plastic bakjes alleen. Het totale pakketje woog 43 kilo in totaal.

Toen ze het pakketje openmaakten zagen ze dat in de plastic bakken grote ingebundelde pakketen marijuana lagen. Ze belden direct de politie en besloten een paar dagen niet thuis te slapen omdat ze bang waren dat er in zou worden gebroken door drugsdealers. Na het incident aangekaart te hebben bij Amazon kregen ze uiteindelijk een tegoedbon van 150 dollar. De politie werkt momenteel met Amazon samen om de drugsdealers op te sporen.

<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”nl”><p lang=”en” dir=”ltr”>Can you imagine?<br>Amazon customers in Orlando got unexpected marijuana delivery 📦-65-pounds! <a href=”https://twitter.com/hashtag/WFTV?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#WFTV</a> at 6pm <a href=”https://t.co/yYywuKYpnU”>pic.twitter.com/yYywuKYpnU</a></p>&mdash; Jeff Deal (@JDealWFTV) <a href=”https://twitter.com/JDealWFTV/status/921491777261010944?ref_src=twsrc%5Etfw”>20 oktober 2017</a></blockquote>
<script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Geen categorie

To Top